Thursday, May 30, 2019

My winter and spring / Mun talvi ja kevät

   It's been a while from last time I wrote on this blog, and now it's time to start again! There's quite a few reasons why I haven't been around. One of them has been lack of time. Since moving back to Finland from Croatia it's been pretty hectic and If there's been hard to find time for shooting, it's been even harder to schedule some time for writing. But I'll try to correct that now! What I'll also do is, I'll unite my second blog, which is in Finnish, to this blog. The reason is that then I most probably will update both of my blogs same time and I'll save lots of time (Wish!).
   While my shooting has been more random than ever, I've done some cool gigs during the winter and spring! Visited a couple urbex-sites, and enjoyed the atmosphere in them. Had fun on a family photo shoot, and then I also got the possibility to get my feet wet in interior photography (Thx, Helsinki Interiors!). In the end of the text following in suomenkieli, some images... (As always!)


  Tekstiä ja kuvia on tullut suollettua viime aikoina kohtalaisen vähän, kun on ollut muuttoa ja muuta elämää suurempaa! Nyt kuitenkin olis aika korjata tilanne ja näin puolen vuoden jälkeen aloittaa kirjoittaminen uudestaan. Kun nyt sais sen yhden kirjoituksen aikaiseksi viikossa tai edes kahdessa (Viikko oilis kiva), niin sehän olis erävoitto. Bulgaria tuli ja meni, samoin Kroatia! Nyt ollaan Suomen kamaralla ihan kunnolla ja näin niin kuin suurkaupungin (Kait Hesa-Espoo_Vantaa sellaisia ovat) maisemiin kunnolla asettuneena kiire tuntuu olevan kova ja valitettavasti se on tuntunut kuvauksissa. Koetan kuitenkin korjata tilanteen ja lisätä sekä kuvaamista ja myöskin kirjoittelua. Sen verran kuitenkin on tullut kameran takana oltua että muutama urbex-keikaus on seikkailtu, yksi superhauska perhekuvaus ja sitten viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Helsinki Interiors salli meitsin päästä mukaan remmiin kuvailemaan tiloja! Joten ei tässä ihan laakereilla olla levätty. Blogista sen verran että ajattelin yhdistää tän lontoon murteisen The wilder side of life ja suomen kielisen Seikkailuja valon valtakunnassa blogit. Eli yksi blogi, kaksi kieltä ja näin säästyy aikaa (Hope)! Loppuun sitten kuvakavalkaadi kevättalven kuvailuista...
1 comment: